Skolavslutningen avklarad och sommarlovet har nu börjat. Tack så mycket till alla barn och föräldrar för i år och vi önskar er all lycka till
      Idag har vi haft Trubbel i Sagovärlden med olika uppdrag. Det hela avslutades med Bumbibjörnssaft och en egengjord pepparkaksgubbe
      Idag har vi varit på årets sista Lurenshow Vilket även var treornas absolut sista Lurenshow, nästa show är det årets Mikrofonenbarn som håller i ✌

• Mikrofonen

mikrofonen@vastbergaskolan.se

8.00-16.45

APT - vi stänger fritidshemmen kl 15.45 följande datum: 2020-04-28; 2020-05-26
      En elev provar att spela harpa på Scenkonstmuseet.
      På besök till Scenkonstmuseet.
      Att vara ute i närområdet i skog och mark är också ett mål på fritidshem som här uppfylls.
      Vila och rekreation erbjuds också, här i form av ett massagetåg till lugn musik.
      Halloweendisco där vi har lekar och fysisk aktivitet.
      Vid vår Fredagsshow stärks gemenskapen i gruppen, då solidaritet och värdegrund övas.
      Eleverna får möjlighet att uttrycka sig estetiskt. Här i form av drama, musik och bild.
      Fritids är ett upplevelsebaserat och informellt lärande som sker i den dagliga verksamheten konstant. Här har en elev uppfunnit en ny produkt och håller i
      Skogsgruppen bygger läger i skogen. Där samtalar vi om allemansrätten och tränar bygg och konstruktion med olika material.

• Kobran

072–967 90 79

kobran@vastbergaskolan.se

Fritids Kobran veckobrev v.23 -20

APT - vi stänger fritidshemmen kl 15.45 följande datum: 2020-04-28; 2020-05-26
      Mycket må ha varit upp och ner den senaste tiden, men när man hör dessa toner och alla vackra barnröster, ja då vet man att det är SOMMARLOV! ☀️ . Tack alla underbara Lurungar och föräldrar för idag och för ett fint läsår. Glad sommar!
      A och C går tipspromenad om Musse och Heliums första bok som vi läst och arbetat med under vårterminen!
      Lektion i kristallparken, vi samlar ord på alla alfabetets bokstäver! ☀️
      Den här veckan har vi hängt i skogen och haft skattjakt på idrottslektionerna. Barnen har i lag fått leta efter utspridda skatter i sin färg och både fått spana, springa och samarbeta så det stått härliga till. Det sistnämnda gick lite sisådär till en början, men efter lite peptalk och övning fixade alla lag det galant. Heja Luren!
      Diktskrivning och matematikspel i skogen!☀️1b

• Luren