Lärare i ma / no / tk till åk 7 - 9

Publicerat den 10 april, 2018

I tjänsten ingår undervisning i ma/no/tk i åk 7-9 samt mentorskap. Du kommer att planera din undervisning och sambedöma, tillsammans med våra fyra övriga behöriga och erfarna ma/no/tk-lärare som ingår i ämneslaget.
    Tillsammans jobbar ni för att ständigt utveckla undervisningen så att varje elev får möjlighet att utvecklas så långt som möjligt.

Nu söker vi en duktig och engagerad ma/no/tk-lärare till årskurs 7-9. Du som söker jobbet är behörig och legitimerad lärare i ma/no/tk. Som person är du positiv, lösningsfokuserad och flexibel. Du är en tydlig ledare med en god pedagogisk förmåga. Du har lätt för att skapa goda relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare samt ser vikten av att skapa studiero och en god atmosfär i klassrummet. Du är väl insatt i läroplanens mål och du arbetar systematiskt med planering och formativ bedömning. Du är lyhörd för elevernas och verksamhetens behov och har lätt att anpassa dina arbetssätt till olika förutsättningar. Du är en god förebild för elever och personal och din värdegrund stämmer väl överens med Västbergaskolans.

Vill du jobba på en skola som har:
    -god stämning med ett öppet och välkomnande klimat
    -goda elevresultat
    -max 24 elever i varje klass
    -engagerad och duktig personal
    -välfungerande elevhälsoarbete med tydliga rutiner
    -gemensamma regler i hela skolan som skapar trygghet och studiero
    -god ekonomi
    -friskvårdsbidrag på 3000 kr per år
    -trevlig matsal med fantastisk mat lagad från grunden

Då ska du söka jobb hos oss!

På skolan bedrivs ett systematiskt utvecklingsarbete och vi arbetar långsiktigt med BFL, bedömning för lärande, samt har ett inkluderande synsätt.

Arbetslag 7-9 består av pedagoger, elevstödjare, specialpedagog, kurator samt studie- och yrkesvägledare som tillsammans arbetar för att ge alla elever goda möjligheter att utvecklas mot utbildningens mål. Vi har 3 klasser per årskurs med ca 23 elever i varje klass.

Sista ansökningsdag:
    2018-04-29
    Epostadress:
    rekrytering-7-9@vastbergaskolan.se
    Referens:
    ma/no/tk-lärare

Varaktighet/Arbetstid:
    Tillsvidare
    Heltid
    Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Ferietjänst. Tillträde 13 augusti.
    Lön:
    Fast månads- vecko- eller timlön
    Lön enligt överenskommelse.

Arbetsgivare:
    Västbergaskolan AB (Arbetslag 7-9)
    Postadress:
    12638 Hägersten
    Besöksadress:
    Hemsida och telefonnummer:

Lärare i svenska och engelska , åk 7 - 9 , Västbergaskolan

Publicerat den 31 mars, 2018

Du jobbar med undervisning, planering och bedömning tillsammans med andra ämneskollegor i ett väl fungerande arbetslag. I tjänsten ingår även mentorskap.
    Då vi på skolan har ett inkluderade synsätt, innebär det att du som ämneslärare arbetar med extra anpassningar på individ- och gruppnivå i klassrummet.

Nu söker vi en duktig och engagerad lärare i svenska och engelska till årskurs 7-9. Du som söker jobbet är behörig och legitimerad lärare i svenska och engelska. Som person är du positiv, lösningsfokuserad och flexibel. Du är en tydlig ledare med en god pedagogisk förmåga. Du har lätt för att skapa goda relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare samt ser vikten av att skapa studiero och en god atmosfär i klassrummet. Du är väl insatt i läroplanens mål och du arbetar systematiskt med planering och formativ bedömning.

Vill du jobba på en skola som har:
    god stämning med ett öppet och välkomnande klimat
    goda elevresultat
    max 24 elever i varje klass
    engagerad och duktig personal
    välfungerande elevhälsoarbete med tydliga rutiner
    gemensamma regler i hela skolan som skapar trygghet och studiero
    god ekonomi där vi prioriterar verksamheten
    friskvårdsbidrag på 3000 kr per år
    trevlig matsal med fantastisk mat lagad från grunden

Då ska du söka jobb hos oss!

På skolan bedrivs ett systematiskt utvecklingsarbete och under det här läsåret fortsätter vi att fokusera
    på läslyftet och BFL, bedömning för lärande.

Sista ansökningsdag:
    2018-04-22
    Referens:
    Lärare sv/en
    Övrigt:
    Observera att vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen omgående.

Varaktighet/Arbetstid:
    Tillsvidare
    Heltid
    Anställningsgrad: 100% Anställningsform: ferietjänst, tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning Tillträde: 13 augusti 2018
    Lön:
    Fast månads- vecko- eller timlön
    Lön enligt överenskommelse.

Arbetsgivare:
    Västbergaskolan AB (Arbetslag 7-9)
    Postadress:
    12638 Hägersten