Fritidspedagog / lärare i fritidshem

Publicerat den 17 februari, 2018

Vi söker dig duktiga, engagerade och positiva fritidspedagog eller lärare i fritidshem till en heltidstjänst på fritids och som samverkare i klass i nuvarande årskurs 2.

Som fritidspedagog kommer du att samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och övriga fritidshem på skolan. Arbetet innebär planering, genomförande och uppföljning av verksamheten, samverkan med mentorer och andra pedagoger i skolan.

Ditt huvudansvar är det pedagogiska arbetet under eftermiddagen och du samverkar också med klassläraren i din klass under skoldagen. Vi strävar efter att erbjuda eleverna inspirerande, välplanerade och varierade aktiviteter med ett tydligt syfte och mål både inomhus och utomhus under hela året. Vi strävar efter ett gott samarbete runt elevernas hela vistelse i skolan för att främja lärande i olika former.

Du som söker jobbet är utbildad fritidspedagog eller lärare i fritidshem. Alternativt har du flera års erfarenhet av arbete i fritidshem.

Du har många idéer kring hur du vill arbeta och kapacitet att omsätta detta i praktiken. Du är en god förebild för elever och personal och din värdegrund stämmer väl överens med Västbergaskolans.

Som person är du engagerad, positiv, lösningsfokuserad och flexibel. Du är väl insatt i läroplanens mål och du arbetar systematiskt med planering och utvärdering. Du är lyhörd för elevernas och verksamhetens behov och du är en tydlig, positiv ledare. Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, vårdnadshavare och personal på skolan.

Vi har höga förväntningar på dig och kan i gengäld lova dig ett spännande uppdrag i en mycket välfungerande skola med positiva, engagerade och skickliga pedagoger.

Vill du jobba på en skola som har:

* god stämning med ett öppet och välkomnande klimat
    * goda elevresultat
    * max 24 elever i klasserna
    * engagerad och duktig personal
    * välfungerande elevhälsoarbete med tydliga rutiner
    * gemensamma regler som skapar trygghet och studiero
    * god ekonomi
    * friskvårdsbidrag på 3000 kr per år
    * trevlig matsal med fantastisk mat lagad från grunden

Då ska du söka jobb hos oss!

På lågstadiet är vi organiserade i årskursarbetslag och varje avdelning inrymmer skola och fritids i samma korridor. I arbetslagen arbetar lärare, förskollärare, fritidspedagoger, barnskötare och speciallärare tillsammans för att ge alla elever möjligheter att utvecklas mot utbildningens mål.

Sista ansökningsdag:
    2018-03-18
    Epostadress:
    rekrytering-f-3@vastbergaskolan.se
    Referens:
    Fritidspedagog
    Övrigt:
    Ange referens "Fritidspedagog" i din ansökan. Vi kallar till intervjuer löpande under rekryteringsperioden. Tillträde enligt ök. Välkommen med din ansökan! Extern rekryteringshjälp undanbedes.

Varaktighet/Arbetstid:
    Tillsvidare
    Heltid
    Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt ök.
    Lön:
    Fast månads- vecko- eller timlön
    Lön enligt ök.

Arbetsgivare: